fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80

Wij animeren u graag

Doeltreffend en origineel! Een animatie is het perfecte middel om uw boodschap, product of dienst op een duidelijke en frisse manier over te brengen. Er zijn werkelijk geen grenzen aan wat u met een animatie kan vertellen. Ons creatief team helpt u bovendien graag met ideeën voor een uniek concept.

Het streefdoel

Animaties zijn altijd leuk om naar te kijken. Misschien net daarom dat ze steeds hun doelgroep weten te bereiken. Bovendien wordt een boodschap met animatie beter onthouden dan een boodschap met tekst. Wij bij Lowlite creëren graag leuke animaties die voldoen aan al uw wensen en die al uw doelstellingen realiseren.

Hoe gaan we te werk?

Wij luisteren aandachtig naar u en stellen de juiste vragen. Dan werken we een op maat gemaakt scenario en storyboard uit. Na uw goedkeuring beginnen we eraan.

We communiceren op regelmatige basis zodat u voldoende gelegenheid krijgt om feedback te geven. We voorzien eveneens professionele voice-overs indien gewenst.

Eenmaal tevreden van het eindresultaat voorzien we alles in verschillende formaten. U kunt deze gemakkelijk en snel delen op uw website, social media en zelfs in hoge resolutie projecteren op groot scherm.