fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80

Een bedrijfsfilm voor elke onderneming

Een bedrijfsfilm is een aantrekkelijke manier om de aandacht te trekken van klanten en prospecten. Het geeft een unieke inkijk in de werking van uw bedrijf, wat de geloofwaardigheid en het vertrouwen in uw onderneming sterk kan laten toenemen. Een bedrijfsfilm maakt uw site ook beter vindbaar op Google.

Wij bij Lowlite brengen uw bedrijf graag op creatieve wijze in beeld en doen dit steeds door het gebruik van de nieuwste technologieën, gehanteerd door een topteam van ervaren medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over een gezonde dosis creativiteit.

Hoe gaan we te werk?

Van concept tot scenario

Voor de opnames van start gaan leren we u en uw bedrijf graag wat beter kennen. Zo komen we te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Na een gesprek stellen we het concept en format van de bedrijfsfilm vast. Vervolgens maken we in overleg met u een gedetailleerd scenario op. Dit scenario is de handleiding voor onze cameraman(nen) en zo bereiken we telkens het vooropgestelde doel.

Opnames

De volgende stap zijn de opnames! Onze cameraman(nen) komen bij u langs en werken vakkundig het vooropgestelde scenario af.
Lowlite houdt van tevreden klanten! Ongeacht uw voorkeur van stijl en sfeer, wij hebben alle nodige expertise in huis om de video naar uw smaak in beeld te brengen.

Wenst u iets helemaal uniek? We verwerken ook special effects in onze bedrijfsfilms! Laat uw organisatie echt opvallen dankzij toevoeging van timelapse, slow-motion, dronebeelden of animatie. Wij doen het allemaal!

Montage

Dit is het magische moment waarop alles samenkomt! Nu brengen we de video écht tot leven. We doen dit steeds met een hoge dosis creativiteit en de nodige technische skills. We garanderen een knap eindresultaat dat al uw doelen en wensen verwezenlijkt.