fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80
a

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een originele manier om uw communicatie tot uw doelgroep te brengen. Wij creëren steeds op maat gemaakte bedrijfsfilms die perfect passen bij uw bedrijfscultuur. Van scenario tot video, wij doen het allemaal!

Eventfilm

Een eventfilm of aftermovie kan voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Van maketing doeleinden tot sponsoren in de verf zetten tot het herbeleven van uw event en nog zoveel meer… Wij maken graag een spetterende film van al uw evenementen die u kan delen met alle aanwezigen of doorsturen naar vrienden en potentiële partners.

Productfilm

Zet uw product in de kijker! Neem voorsprong op de concurrentie en zet uw product in de schijnwerpers door middel van een innovatieve productfilm.

Promotiefilm

Een promotiefilm is de uitgelezen manier om uw organisatie of dienst onder de aandacht te brengen. Lowlite weet uw doelgroep steeds aan te spreken dankzij een creatieve en frisse kijk op elk nieuw project.

Animatie

Animaties zijn een krachtig marketingtool en bieden tal van mogelijkheden. Heeft u een complexe boodschap die u wil brengen of wil u een verhaal vertellen dat niet makkelijk kan vastgelegd worden op camera? Dan is een animatie iets voor u. LowLite creëert op maat gemaakte animatiefilms die in het oog springen en uw boodschap overbrengen.

Timelapse

Alles moet snel gaan tegenwoordig! Timelapse heeft de mogelijkheid om een traag proces snel weer te geven. Dit kan gaan van natuurverschijnselen tot de constructie van een gebouw of het maken van een kunstwerk. Leg een traag proces vast door middel van timelapse en zie uw creatie tot leven komen.