fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80

Een eventfilm voor elk succesvol event

Er zijn vele redenen waarom u een eventfilm dient te overwegen. Zo kan u afwezige leden bereiken of extra visibiliteit creëren voor uw organisatie of partners. Of u kan het imago van uw evenement versterken en tevens een aankondiging maken voor uw volgende evenement. U kan sponsors in de kijker plaatsen. En ga zo maar door…

We brengen uw evenement optimaal in beeld dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, gehanteerd door een topteam van ervaren medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over een gezonde dosis creativiteit.

Hoe gaan we te werk?

Goede afspraken maken goede vrienden

No stress! We willen zeker geen belangrijk moment missen! We komen voor het evenement tot bij u om alle details en mogelijkheden te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt ons team gebrieft zodat zij perfect weten wat hun te doen staat op de dag van de opnames. U hoeft er zich verder niets meer van aan te trekken.

Dag van de opnames

Ons team arriveert ruimschoots op tijd en legt alle belangrijke momenten van uw evenement vast. We proberen uw evenement op creatieve en unieke wijze vast te leggen. Wij nemen interviews af indien gewenst en nemen alle sfeerbeelden die nodig zijn om uw evenement op unieke en creatieve wijze weer te geven. Wanneer het gewenst en toegestaan is filmen we sfeerbeelden met drone om uw “aftermovie” die wow-factor te geven.

Montage

Na de opnames kunnen we overgaan tot de montage. Hier combineren we al het opgenomen beeldmateriaal tot een mooi en creatief overzicht van uw evenement.  Het streefdoel is telkens de correcte doelgroep aan te spreken zodat de vooropgestelde targets bereikt worden. Dit telkens op een zo creatief mogelijke en unieke wijze, zodat uw eventfilm er uitspringt.