fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80

U biedt aan en wij doen de rest

Met een promotiefilm brengt u uw dienst of product onder de aandacht. Wat het ook is dat u wil aanprijzen, wij maken graag uw promotiefilm en helpen u uw doelgroep te bereiken en uw boodschap te verkondigen.

We brengen uw idee creatief in beeld ondersteund door de nieuwste technologie├źn, gehanteerd door een topteam van ervaren medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over de nodige technische skills en een gezonde dosis creativiteit.

Hoe gaan we te werk?

Wij brengen de promotiefilm naar u

We komen bij u langs en luisteren naar de boodschap die u de wereld wilt insturen. Daarna gaan we aan de slag en maken een gedetailleerd scenario, steeds met de focus op uw doelgroep en uw doelstelling. Dit koppelen we terug naar u en na uw goedkeuring, vliegen we erin!

Opnames

Op de afgesproken datum komen onze cameraman(nen) bij u langs en werken vakkundig het vooropgestelde scenario af.
Lowlite houdt van tevreden klanten! Ongeacht uw voorkeur van stijl en sfeer, wij hebben alle nodige expertise in huis om de video naar uw smaak in beeld te brengen.

Wenst u iets helemaal unieks? We verwerken ook special effects in onze video’s! Laat uw bedrijf echt opvallen dankzij toevoeging van timelapse, slow-motion, dronebeelden of animaties, wij doen het allemaal!

Montage

Dit is het magisch moment waarop alles samenkomt! Nu brengen we de video echt tot leven. We doen dit steeds met een hoge dosis creativiteit en de nodige technische skills.
We garanderen een knap eindresultaat dat al uw doelen en wensen verwezenlijkt.