fbpx
logo

Op maat gemaakte films, van scenario tot afgewerkte film. Wij doen het allemaal!

hello@lowlite.be +32 (0) 477 65 94 80

LowLite ontstond in 2013 uit een passie voor fotografie, film en animatie. Met een zaakvoerder geschoold in commerciële communicatie, vertalen wij deze passie graag naar de bedrijfscultuur om ondernemingen te versterken in hun visuele communicatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat een sterke visuele communicatie een essentieel onderdeel is van een succesvolle organisatie.  En visuele communicatie, dat is onze specialiteit!

Bent u een grote, middelgrote of kleine onderneming en wil u sterker inzetten op visuele communicatie? Dan staan wij voor u klaar! We maken steeds gebruik van de nieuwste technologieën en beschikken over de nodige vaardigheden om een idee te vertalen naar een creatief eindproduct.

Ons doel blijft steeds om kwalitatieve producties af te leveren aan betaalbare prijzen. Dit is mogelijk omdat we alles in-house produceren. Onze medewerkers beschikken over kennis van het volledige productieproces waardoor we nauwelijks moeten uitbesteden. Enkel bij grote producties doen we beroep op externen. Dit is onze succesformule die een lage prijsgarantie verzekert.

Bent u op zoek naar een knappe, op maat gemaakte en betaalbare bedrijfsfilm? Organiseert u een evenement en wil u dit vereeuwigen door middel van een leuke aftermovie? Of heeft u producten die u in de kijker wil plaatsen? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op hello@lowlite.be of via het contactformulier op deze website.